CSERMES -BAU KFT ÉPÍTŐIPARI KIVITELEZÉS ÉS ÉRTÉKESÍTÉS

HA ÉPÍT VAGY FELÚJÍT FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL,INGYENES TANÁCSADÁS ÉS FELMÉRÉS !

Lakásfelújítás:

Amikor megfogalmazódik egy emberben a lakásfelújítás fogalma, akkor elsősorban a fő elemek jelennek meg, vagyis a falak, tető renoválása és az nyílászárók cseréje. Azonban az apró részletek mindannyira fontosak, mint főbb alkotók.

 Felújításaink során anyagbeszerzést is tudunk vállalni, mely sok lakástulajdonosnak tetszetős, de vannak olyanok, akikben ellenszenvet kelt, ha a vállalkozó szerzi be az anyagot. Az anyagbeszerzésről minden esetben a tulajdonos rendelkezik, vállalkozásunk csak egy kisebb katalógust kínál az általunk forgalmazott termékről.

  Mivel az építőipari anyagárak rendszeresen formálódnak. Személyes találkozó esetén, majd a kivitelezési árajánlatunk átadásával egyben minden esetben számolt anyagmennyiséggel és minden anyagárral ellátott katalógust nyújtunk át, hogy össze tudja hasonlítani a piaci és a mi általunk kínált lehetőségeket!

Takarítás:

 Főleg a régi időkben, sajnos nem volt megszokott egy kőművestől, hogy minden nap rendet rakjon a munkavégzés helyszínén. NÁLUNK A REND TERMÉSZETES !

Miközben a honlapunkat böngészi és belső átalakítást is tervez, ajánljuk a referenciánk megtekintését. Rengeteg egyedi megbízásunk volt, melyeknél nagyon sok ötletet személyesen, vagy a honlapunkon keresztül nyújtottunk.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 17
Tegnapi: 13
Heti: 110
Havi: 417
Össz.: 85 503

Látogatottság növelés
Oldal: Felújítás
CSERMES -BAU KFT ÉPÍTŐIPARI KIVITELEZÉS ÉS ÉRTÉKESÍTÉS - © 2008 - 2018 - cser-mes.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: vasbeton koszorú ár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »