CSERMES -BAU KFT ÉPÍTŐIPARI KIVITELEZÉS ÉS ÉRTÉKESÍTÉS

HA ÉPÍT VAGY FELÚJÍT FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL,INGYENES TANÁCSADÁS ÉS FELMÉRÉS !

 Miért fontos a jó hőszigetelés:

Röviden és tömören, hogy jó közérzetett biztosítsunk a lakás minden részében.

Ha egy hőszigeteletlen lakásban járunk, akkor észrevehetjük azt, hogy a különböző helységekben, illetve a külső falaktól a ház középpontjába érve más hőmérsékleteket érezhetünk. Tulajdonképpen egy jó hőszigetelő rendszerrel ezt az érzetett szüntetjük meg.

Mire való még:

Évszaktól függően, a hideg-meleg váltakozása miatt a falaink is változnak. Nyáron domború, míg télen homorú lesz. Hosszú éveken át történő mozgások meggyengíthetik a falaink élettartalmát, amely egy hajszálrepedéstől egészen termetes repedésig is eljuthat. A szigetelő rendszerek a fagyhatár kiterjesztése miatt a gépészeti csöveink fagyveszélyét is csökkentik.

Penészedés falgombásodás:

Sok ellentétes véleményt hallottam, hogy egy szigetelés a légzárás miatt akár gombásodást, penészt is előidézhetünk vele a lakásunkban. Szerintünk ez egy eléggé téves vélemény.

Mivel a harmatpontot kitoltuk a falsíkra, így egy átgondolt szellőztetés és megfelelő szakember munkája segítségével csökkentjük a párakondenzációs veszélyt. Magyarul még egyszer kiemelném, hogy megfelelő szakember és átgondolt szellőztetésnél ez az épületek belső penészedésének és gombásának megszűnését jelenti. Penészedés általában a hőhídakon is létrejön, amely a hőtérképes felvételen a fekete folton van jelen. Ezt is megtudjuk szüntetni.


Költségmegtakarítás:

A megrendelőink 90 %-a költségmegtakarítási szempontból keress fel bennünket, mint kivitelező céget. A polisztirollapos hőszigetelés alkalmazásával egy fal hőszigetelő képessége 30-70%-al nőhet, melyet már első hónapban észrevehetünk a pénztárcánkon.

Azt, hogy mennyit spórolunk, nagyon függ az anyagminőségtől, a ház további hőszigetelt vagy hőszigetelés nélküli részeitől, a tégla hőátadó képességétől és a kivitelező cég gondos munkájától.

Cégünk a 10 éves hőszigetelési tapasztala során megtanult egy pár dolgot, így egy érdeklődés, vagy személyes felmérés során szívesen számolunk önnek egy közelítő értéket, hogy mennyit spórolhat, ha velünk csináltatja a szigetelést.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 25
Tegnapi: 13
Heti: 118
Havi: 425
Össz.: 85 511

Látogatottság növelés
Oldal: Höszigetelés
CSERMES -BAU KFT ÉPÍTŐIPARI KIVITELEZÉS ÉS ÉRTÉKESÍTÉS - © 2008 - 2018 - cser-mes.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: vasbeton koszorú ár - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »